Paja píše:Tak já vezmu slivovici a počkáš až přijedem. A třeba můžeš udělat oheň a udržovat ho. .
Bimbajs píše:nevim, co tim myslíš!
Mrtvolka píše:Bimbajs píše:nevim, co tim myslíš!
No to mně nepřekvapuje že si to nepamatuješ
Mrtvolka píše:Upřímně trasu zatím nerýsujeme vůbec nikde týden před akcí ověříme počet účastníků a dle toho se rozhodne zda se pojede "projížďka společná" nebo se to roztrhá v orientačním duchu..
Počasí je jedno jedeme za každého
Invald píše:Mrtvolka píše:Upřímně trasu zatím nerýsujeme vůbec nikde týden před akcí ověříme počet účastníků a dle toho se rozhodne zda se pojede "projížďka společná" nebo se to roztrhá v orientačním duchu..
Zdarec, jen prosííím pamatujte na účastníky s mimikolkami zadohrabkami vyvalenými když vidí sjezd nebo výjezd nad úhel 10*.
Budu věřit alespoň v trochu rozumné počásko v den konání a aktivní účast, Luboš mi ale musí opéct buřtíka
Bimbajs píše:Invald píše:Mrtvolka píše:Upřímně trasu zatím nerýsujeme vůbec nikde týden před akcí ověříme počet účastníků a dle toho se rozhodne zda se pojede "projížďka společná" nebo se to roztrhá v orientačním duchu..
Zdarec, jen prosííím pamatujte na účastníky s mimikolkami zadohrabkami vyvalenými když vidí sjezd nebo výjezd nad úhel 10*.
Budu věřit alespoň v trochu rozumné počásko v den konání a aktivní účast, Luboš mi ale musí opéct buřtíka
klidně ti ho i nacpu do chřtánu upeču ti klidně dva!
Bimbajs píše:neboooj, všechno bude, jen už nebudeme schovávat dříví a klacky jako loni, to nám to někdo ukrad!
Invald píše:Bimbajs píše:neboooj, všechno bude, jen už nebudeme schovávat dříví a klacky jako loni, to nám to někdo ukrad!
hajzlové to muselo být zjištění, kdepak čecháček se nezapře, co je zadáčo a ještě na hromadě tak i kdyby to vždycky se mu to hodí
Bimbajs píše:Invald píše:Bimbajs píše:neboooj, všechno bude, jen už nebudeme schovávat dříví a klacky jako loni, to nám to někdo ukrad!
hajzlové to muselo být zjištění, kdepak čecháček se nezapře, co je zadáčo a ještě na hromadě tak i kdyby to vždycky se mu to hodí
jo, bylo to dříví v igelitových pytlech a byly tam i třísky
Mrtvolka píše:
Tak třísky jsem naštěstí vezl i v boxu ... ale dříví byl problém ...
Zpět na Archiv starších tuzemských akcí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků