Je to na pikaču protože mně bylo řečeno že se musíme ubytovat v kempech a doklady o ubytování po nás mohou chtít na hranicích při odjezdu. Vyloženě nás strašili od spaní venku sice si myslím že je to blbost ale prostě bylo řečeno že musíme mít na každou noc doklad od hotelu jinak na hranicích můžeme zaplatit pokutu a nežřídka to končí u zrychleného přestupkového soudu ... přihlášení by měl provádět majitel kempu někde nějak s pasem ... nebo se proto musí shánět nějakej opruz formulář.. vzhledem k tomu že se chceme přesouvat byl by to opruz na každej den...
tzn... dost nahovno a vzhledem k tomu že má jít o pohodovou dovolenou na pár dní moc se mně to nelíbí ...
To dost zasahuje do plánu a protože :
1) z hlediska bezpečnosti ( čórek ) je spaní kdesi v lese určitě bezpečnější než v kempu
2) řídit se tím abychom do nějakého času dorazili do nějakého kempu rozhodně hatí představu a volném pohybu a pohodě při přesunech ...
Verze nocovat v kempech tu samozdřejmě je :
1) Kemp Bela Crkva - http://www.belacrkva-camp.com/
2) Camping TOMA - Golubac
Village Brnjica – Čezava
12223 Golubac
za Golubac u Dunaje - docela zajímavé místo k návštěvě Djerdap
3) Camp Mirocka voda
Negotinski put bb
19323 Brza Palanka
Protože ona registrace s pasem a onen debilní formulář musí probíhat pokaždé když se změní místo ubytování bylo by asi nejlepší rovnou vyrazit na Golubač - camping Toma tam se zapsat na středa/čtvrtek/pátek/sobota a na výlety vyrážet tam odsud oni by asi stihli tu registraci a ostatní opruz... pešteru bychom zvládli cestou zpět ...
Do kempu Toma je to z Moldova Nuova 107 km po silnici :
https://maps.google.cz/maps?saddr=Moldo ... s&t=m&z=11
odtud by se asi dalo jezdit hvězdicově..
Na druhou stranu se nabízí i varianta dát si pohodové Rumunsko a do Srbska to natáhnout jen na jeden den... brzy ráno přes hranici dát tu Delibatskou Peščaru a na noc zpět s noclehem někde v muntii Locvei. Asi tedy o tom dáme řeč až se všichni srazíme.. Mně je to vcelku jedno Rumuny jsou jistota že nás nikdo nebude prudit zajezdíme si v divočině a třeba by se to dalo natáhnout na Tarcu... Srbsko na druhou stranu vůbec neznáme může to být super ale taky pěkně nahovno