Mrtvolka píše:Bimbajs já bych preferoval opačnou variantu... Rumuny středa --> pátek a pak Srbsko v sobotu..
Když by Rumuny je to jednoduchý ... první den Gernik -- Sopotu vice ... odtud dolesa a první nocleh ( tam máme i místo ) ..
Čtvrtek přesun lesem buď na Bígr - eibentál ( super cesta ) odtud do Orsova a nahoru kus po silnici na Fenes odtud do lesa směr Tarcu ..
Pátek Tarcu odtud dolů a lesem zpět směr Gernik.. v sobotu Srbsko... ta jejich peštera ..
to by se dalo a bylo by to fajné ... bezstresové...
Probereme na místě srazu.. Jinak nevím jak vy ale já se už docela těším je mi vlastně jedno kam hlavně pryč z práce
Leos2 píše:Já bych rád raději do kempů v Srbsku než jezdit po Rumunsku....
Leos2 píše:Vůbec na mě neber ohled. Ten jeden kemp v Srbsku by byl v pohodě, třeba jen na dvě noci a zbytek Rumunsko . Jsem úplně v klidu jen jsem napsal co bych raději , není to Tvoje chyba ... pane VEDOUCÍ...
Mrtvolka píše:No tak bych to asi viděl taky ... I ty výhody a nevýhody rekapituluji stejně.
Ale je mi to jedno chci hlavně do terénu a pěkně si zavrčet
Když budete hodný vezmu lahev nakládanejch sejrů k pivíčku teď jsem je objevil. Zítra ješte chleba a eura a mám všechno
V jádru se už těším jenom to počasí mně straší .
KankX píše:jen pro upresneni... mapka s pumpou Agip (Eni), tak na me nezapomente.
http://www.mapy.cz/s/8pa4
Mrtvolka píše:Hele už s těma drogama přestaňte jedem mezi lidi
Paja píše:Ja jedu mezi medvědy. Lidi jsou ošklivý. . medvědy si budeme určitě rozumět líp.
Bimbajs píše:Paja píše:Ja jedu mezi medvědy. Lidi jsou ošklivý. . medvědy si budeme určitě rozumět líp.
jooo, to zase navštívíš jejich kuchyň, obejvák......už si u nich rok nebyl, viď?
Zpět na Archiv starších zahraničních akcí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků