Bimbajs píše:tak náčelníku, definitivně! tejhle tejden tam dojedu a zamluvim to Lučňácí se k nám chystaj v hojnym počtu, Pohodáří taky, tak ať nemáme vostudu!
Zkusím v bodech "to je postižení z práce"
1) Tvoji větu "OK, jak řekli, tak udělali." z 11 jsem si vyložil jako že jsme domluvený a že jsi to zamluvil
. A ty jsi jen střílel slepejma
. Tedy ano zamluvit to,
že tam akce bude tedy,
že tam budeme už od pátku do neděle,
že by jsme chtěli tu louku ke stanování, a že tam bude dost frmol = auta s vleky, provoz atd.,
aby s tím fakt počítali a neřešil se tam štěrk a podobně jako minule.
Ideálně tam zajet odpoledne/večer = zajedu tam s tebou. Pokusíme se v rámci dohody předejít nějakým nejasnostem ale taky si určíme pravidla ( oni nám budou schopni říci co máme sdělit účastníkům tedy co se nesmí atd..).
Když by jsme se tam nedomluvili nic se neděje .. budeme hledat jinde ( času je ještě moře je mimo sezonu tzn. všude volno )
Zatím jsem to nechtěl vyndavat oficiálně ( to že je to zamluvený stačí ) a místo konání chci vyndat až začátkem dubna..
aby nám vlákno nějak žilo souvisle... Navíc z vlastní zkušenosti musím říct že asi málokdo teď přesně ví co a jak bude ... ty pokoje a tak budou asi lidi řešit počátkem dubna zpravidla tak dva týdny před akcí.. Pokud teď něco zamluvíme bude se to na 99,9 procent měnit .. ( ten nepojede .. ten pojede atd..).
2) Lidi to bude
chtít dost brzdit aby se tam večer někdo neciknul a nedělal brajgl ( v kempu jsme to zažili víceméně pokaždé ) tady jsou koně a je to dost ve vsi.
3) Jestli myslíš ubytování tak to bych nikomu nezamlouval ( viz tvůj návrh níže ale i moje historická zkušenost ).. Jak píšu hned jak to bude domluvený dám nějaký obecný pravidla a info ven a ať si každej domluví co potřebuje... ven vyndám jen kapacity který nám dají k dispozici.
4) potřebuju aby se lidi hlásili .. na FB jich mám 15 ... podle počtu musíme udělat trasu ... a to legál a jinudy než vždycky aby to bylo zajímavý... tentokrát chci na druhou stranu tedy k nám a dál.. Klasicky mám taky nějaký informace mimo hlášení s tím se ale blbě pracuje .. Tzn hoď sem počty těch, ktery nejsou na FB ať máme představu ( tuším že pohodáři jsou i na FB hlášený).
5) Tentokrát uděláme i putovní cenu
Ať to má nějaký nový kouzlo. Bude to náš jedinej orienťák ... Mikulášská je spíš srazík s pojezděním ( i když jí trháme orientačně). Orienťák je ale IV pokračování a s pohárem to bude zajímavější..
6) Zvážíme zda budeme tam večer v hospodě a nebo zda neudělat nějakej táborák venku ( bude snad už teplo )
Zítra si zavoláme tohle spisování stojí čas a pak si stejně nerozumíme