Mikitama píše:no 17.6. je pro mě paséé
Mikitama píše:no 17.6. je pro mě paséé
Richard.CZ píše:Mikitama píše:no 17.6. je pro mě paséé
Hm, tak to je poprvé co někde vidím konkrétní termín...
V tomhle čase bohužel nemůžu. Na 20.-23.6. je naplánována akce Bodensee (Doktor Max), Leoš bude určitě vědět, záměr se domlouval už v loni v červnu v Srní, a konkrétní termín mám od Dušana už snad někdy z loňska, a s touhle akcí už počítám...
Musím si cestou udělat fotku v Kissingu, abych si doplnil kolekci Petting, Fucking a Tittling, které jsem nasbíral loni cestou do Alp...
Leos2 píše:Richard.CZ píše:Mikitama píše:no 17.6. je pro mě paséé
Hm, tak to je poprvé co někde vidím konkrétní termín...
V tomhle čase bohužel nemůžu. Na 20.-23.6. je naplánována akce Bodensee (Doktor Max), Leoš bude určitě vědět, záměr se domlouval už v loni v červnu v Srní, a konkrétní termín mám od Dušana už snad někdy z loňska, a s touhle akcí už počítám...
Musím si cestou udělat fotku v Kissingu, abych si doplnil kolekci Petting, Fucking a Tittling, které jsem nasbíral loni cestou do Alp...
OK beru na vědomí, už jsem kontaktoval dalšího zájemce z Olomouce ten j ena 100% natěšenej...
martinbulir píše:Ahoj kolkaři. Tak jsem se u Vás přihlásil. Dostal jsem na Vás kontakt od Páji. Rád s Váma vyjedu. Jsem z Prahy, zatím čus
martinbulir píše:Ahoj kolkaři. Tak jsem se u Vás přihlásil. Dostal jsem na Vás kontakt od Páji. Rád s Váma vyjedu. Jsem z Prahy, zatím čus
danyquad píše:Ahoj. Je něco nového? Kolik nás je na trip?
Taxem ti to napsal na mejl, tak né abys pak řekl/napsal že to zas mělo bejt někam jinam!Leos2 píše:No toto musíš psá na Em,ail , čtu to až teď
Leos2 píše:Původně jsem to měl v hlavě tak jak říkáš . Nechat auta a vleky v Lotyšsku Césis u známého Mikitamy. A Lotyšsko a Estonskou okruhem vzít poze na čtyřkolce. a spát pokaždé někde jinde...
Leos2 píše: Ala vše se dá domluvit ničemu se nebráním.... pro mě je milejší přespat někde na place u moře ve stanu . bude-li v ten den počasí...
Leos2 píše:Jak to máš s dopravou ?
danyquad píše:Určitě se mi nechce jen hltat kilometry na 4kolce
danyquad píše:přesuny...především přes Litvu se zastávkami na zajímavých místech mi nevadí. To samé přesun z Lotyšska do pointu v Estonsku.
danyquad píše:Pro mě je 14-15 dní na cestách max.
Zpět na Archiv starších zahraničních akcí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků