Mrtvolka píše:Tady grafika akce
Mrtvolka píše:Tak může být cokoliv ale kamarád co mně dělá tyhle věci má teď doma docela problémy tak ho moc nechci otravovat..
Ale oni se dají dodělat později takže asi není problém.
Bimbajs píše:Mrtvolka píše:Tak může být cokoliv ale kamarád co mně dělá tyhle věci má teď doma docela problémy tak ho moc nechci otravovat..
to je v poho!buď budou nnebo né, hlavně aby sme jeli!
Mrtvolka píše:Bimbajs píše:Mrtvolka píše:Tak může být cokoliv ale kamarád co mně dělá tyhle věci má teď doma docela problémy tak ho moc nechci otravovat..
to je v poho!buď budou nnebo né, hlavně aby sme jeli!
Tak já nevím jak ty ale já jedu Pusť si to video Ta silnice přes Fagaraš je boží ... jestli se nám tam bude líbit skončíme tam najaře a dáme tu hřebenovku
Bimbajs píše:hale, mám nápad- když vidim, že je to samá panímáma- neměli by jsme je posadit do jednoho auta?Holky si pokecaj a my budeme mít klid na kochačku
Mrtvolka píše:Bimbajs píše:hale, mám nápad- když vidim, že je to samá panímáma- neměli by jsme je posadit do jednoho auta?Holky si pokecaj a my budeme mít klid na kochačku
Tenhle plán má poruchu Kdo by řídil
Další info :
Vývoj počasí sledujte zde :
http://www.accuweather.com/en/ro/resita ... =10/1/2013
Ssebou pro každého :
Pevnou obuv (hrozí, že polezeme trošku po skále atd.) čelovku či baterku do ručky. Svačinky na sobotu i neděli ... vypadá to že na základnu se budeme vracet až večír tak bude dobrý mít něco ssebou v autě ( jak říkají naše polovičky auto to uveze ) určitě ten první den skončíme hned po příjezdu v NP Apuseni a tam asi možnost stravování na místě nebude v tuhle roční dobu. Já hodím do auta i vařič + vodu aby se dala třeba ráno někde udělat káva / čaj..
Jo a holky ať si vezmou píšťalky na zahánění medvědů a nic červeného na sebe ... jenom nevýrazné barvy a žádný parfémy který dráždí A nestříhat nehty ... medvěda nejvíc vyděsí když má baba větší drápy než on Nácvik zahánění provedeme až na místě
To je pěkný.Mrtvolka píše:Tak jak tak jak ?
Dva týdny do akce mládeži
Zpět na Archiv starších zahraničních akcí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků