administrator píše:Tak aktuální info :
Zatím to vypadá s dopravou následovně :
vozidlo č.1 - Nissan dodávka + vlek
Osoby: Pája + Vojta
Stroje: Pája KQ + Z6
vozidlo č.2 - Telekom tranďák + vlek
Osoby: Bimbajs senior + junior
Stroje: Jumbo 720 + Leoš KQ na vleku
vozidlo č.3 - Honda CRV + velké plato
Osoby: Duffy, Leoš, KangX, Jarča
Stroje: Can AM outlander + TGB Blade + AC 700 + Can Am renegade
Stále se počítá s variantou 1x rezervní stroj ( TGB Blade long).... pokud je někdo proti tomu brát rezervu sem s tím... máme demokracii a ze zkušenosti vím že na třech expedicích ze 4 kde byla rezerva stroj jezdil ...
Jinak KangX je Honza kterého známe ze Všeradického orienťáku z vítězného týmu Plzeň.. je z Teplic a budeme ho nabírat někde v Praze na jížní spojce .
Leoše nabereme doma na moravě a zase ho vyložíme cestou zpět.
Tolik aktuální info tak jak jsem to od Vás posbíral..
Co se jídel týká tak eviduji objednávky : Duffy - 1x US Menu, 1x Francie Menu , Pája 3x US Menu - někdo další budete něco chtít ?
Eviduji i dotazy na vařiče + vybavení ... já beru vařič i nádobí i bombu = Pája nebere nic a KangX taky nebere nic ... je nás dost takže kdo další berete vařič ?
Připomínám: vyřiďte si cestovní pojištění , dejte si do kupy doklady ( se srbskou hranicí nemáme zatím zkušenost )
já sem nepochopil některý věci -1) vozejk budu mít svůj nebo Leošovo? 2) AC se bude muset taky vybavit, od kdy bude k dispozici a kde? a ohledně jídla jsme se spolu bavili, že si vezmu ty tušim čtyři zbývající balíčky, platí to? Jestli ne nevadí, jen abych s tím počítal. Karlovi můžu zavolat, že plato nepotřebujem? cestovní pojištění- šlo by udělat zase přez Jarču?Kank má dlouhý nebo krátký Jumbo?už si to nevybavuju. jo a do Tranďáka se musej na kolce sundat zrcátka.