Mrtvolka píše:Už jsem z toho japonec je toho nějak moc... teď na to koukám že je to blbě...
upravil jsem tedy objednávku na
3x XL - Pája - Já - Já
2x XXL - Keeper - Bimbajs Jn.
2x XXXL - Tlusťoch - Bimbajs Sn.
1x L - Stříbrnej
SilverX5 píše:.....já chci XL měl bych klaustrofobii
Mrtvolka píše:SilverX5 píše:.....já chci XL měl bych klaustrofobii
Ty jo ? tobě bude Lko velký vždyť jsi houžvička hubená Speciálně kvůli tobě mám jedno XLko v záloze
a vůbec beztak se v tom zase budeš válet pod vratama
Bimbajs píše:Mrtvolka píše:SilverX5 píše:.....já chci XL měl bych klaustrofobii
Ty jo ? tobě bude Lko velký vždyť jsi houžvička hubená Speciálně kvůli tobě mám jedno XLko v záloze
A tak tohle by mě zajímalao! že se nikdo nechlubil! nebo že by to bylo při opravě kolky???
Mrtvolka píše:Bimbajs píše:Mrtvolka píše:SilverX5 píše:.....já chci XL měl bych klaustrofobii
A tak tohle by mě zajímalao! že se nikdo nechlubil! nebo že by to bylo při opravě kolky???
To víš my ti to povíme a ty to budeš všude vykládat
Mrtvolka píše:Žádná reakce na to jídlo... takže jsem to začal řešit jinak... vybral jsem takto ale samoohřevy nemají skladem Co vy na to Sýkořický ?
Bimbajs píše:Mrtvolka píše:Bimbajs píše:Mrtvolka píše:SilverX5 píše:.....já chci XL měl bych klaustrofobii
To víš my ti to povíme a ty to budeš všude vykládat
zatim to vykládáš jen ty . Dneska sem spáchal reverzní tyč na odrážení pneu, eště ji natřu a pak ukážu, takže se nebojte si vzít rezervní pneu sebou
keeper píše:Mrtvolka píše:Žádná reakce na to jídlo... takže jsem to začal řešit jinak... vybral jsem takto ale samoohřevy nemají skladem Co vy na to Sýkořický ?
jsme pro, jen skoda toho samovohrevu Prasule poresime pri nejblizsim setkani
SilverX5 píše:Koukám že se tu do mě furt někdo sere s vratama ,já za to nemoh to ta šlivovice .Jinak ještě k penězum,kolik,čeho a tak... předpokládám,že to bude uplně jináč než loni.Takže eura? leie? koruny asi nemá cenu vůbec tahat.
Co se dopravy týká já myslel,že Tlusťochovo mulťák je pro 7? Jestliže ne,bude to fajnový muchlování na zadních sedačkách .... tři Matějkové a já se svojí muskulatůrou za dva
Zpět na Archiv starších zahraničních akcí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků