Mrtvolka píše:1) Leoš : Od tebe do Rumun na místo to bude pod 1000 km... ideální trasa je Budapešť , Szeged , Timisoara , Moravita , Oravita , Nuova Moldova ...
Tvoji dopravu jsme řešili ... pokud by se s někým kloubila bylo jasné že se ti nebude chtít k nám takže by tě asi musel někdo naložit
2) Kamzík nejede ... teď mně volal není to ale překvapení trošku jsem tenhle vývoj očekával
Kluci tu dopravu bych začal řešit definitivně ...
Vypadá to na tři auta ... navrhuji následující :
Pája - Renault Trafic + vlek ( Z6 + KQ )
Duffy - velká dodávka ( AC700 (vojta) , CanAm ( duffy), KQ ( Leoš )
Bimbajs - Tranďák ( CanAm (junior), Yetti ( senior)
co vy na to .... Bimbajs dokopej duffyho ať se tady taky registruje ať to nějak dohodneme prosím.
Vojta
Mrtvolka píše:1) Leoš : Od tebe do Rumun na místo to bude pod 1000 km... ideální trasa je Budapešť , Szeged , Timisoara , Moravita , Oravita , Nuova Moldova ...
Tvoji dopravu jsme řešili ... pokud by se s někým kloubila bylo jasné že se ti nebude chtít k nám takže by tě asi musel někdo naložit
2) Kamzík nejede ... teď mně volal není to ale překvapení trošku jsem tenhle vývoj očekával
co vy na to .... Bimbajs dokopej duffyho ať se tady taky registruje ať to nějak dohodneme prosím.
Vojta
Mrtvolka píše:V srbsku pojedeme na Bela Crkva a abychom si nezajeli a mohli se držet u Dunaje pojedeme na přívoz který by měl jezdit ze břehu u Banatska Palanka do RAM
Tohle by měl být přívoz : http://dunav-trans.com/sr/skela-ram-ban ... lanka.html
Tady překlad základních informací :
Linka Ram - Banatska Palanka spojuje region Požarevac ve východním Srbsku s regionem jižního Banátu a výrazně zkracuje dobu přesunu ve srovnání s alternativní trasou přes Smederevo (kovový most). Přívoz funguje bez přerušení od založení v roce 1985. Přívoz je otevřen jak pro osobní tak pro nákladní dopravu.
V závislosti na sezónních frekvencích, doprava užává mezší přívoz s kapacitou až 100 tun nebo větší kapacitou až 200 tun.
Dočasné výpadky jsou možné pouze v případě extrémních povětrnostních podmínek: silný vítr, podzimní mlha a existence velkého množství ledu na řece.
Jízdní řád - Září
Ram: 07:00 09:00 12:00 15:00 17:00
Banatska Palanka: 08:00 10:00 13:00 16:00 18:00
Jestli nás budou účtovat jako motocykl na 250ccm pak budeme platit jezdec + kolka = 450 DIN
Za Z6 možná budu platit jako za auto = 1000 DIN
Aktuální kurz je cca : 1 CZK (česká koruna) = 4.623 RSD (srbský dinár)
Bimbajs píše:Mrtvolka píše:1) Leoš : Od tebe do Rumun na místo to bude pod 1000 km... ideální trasa je Budapešť , Szeged , Timisoara , Moravita , Oravita , Nuova Moldova ...
Vojta
Přecedo, pochopil sem to dobře? Jeli by jsme přez Leoše, kde by Duffy zapřáhnul jeho vlek s jeho kolkou a jeli by jsme dál? Podle mýho by to bylo asi nejlepší řešení, jestli teda Duffy má závěs na dodávce. Neviděl bych jako nej řešení někde na sebe v Maďarsku čekat- nebo až u Merhautů.Jooo a technická- Pája má Nissana
Bimbajs píše:Mrtvolka píše:V srbsku pojedeme na Bela Crkva a abychom si nezajeli a mohli se držet u Dunaje pojedeme na přívoz který by měl jezdit ze břehu u Banatska Palanka do RAM
Tohle by měl být přívoz : http://dunav-trans.com/sr/skela-ram-ban ... lanka.html
Tady překlad základních informací :
Linka Ram - Banatska Palanka spojuje region Požarevac ve východním Srbsku s regionem jižního Banátu a výrazně zkracuje dobu přesunu ve srovnání s alternativní trasou přes Smederevo (kovový most). Přívoz funguje bez přerušení od založení v roce 1985. Přívoz je otevřen jak pro osobní tak pro nákladní dopravu.
V závislosti na sezónních frekvencích, doprava užává mezší přívoz s kapacitou až 100 tun nebo větší kapacitou až 200 tun.
Dočasné výpadky jsou možné pouze v případě extrémních povětrnostních podmínek: silný vítr, podzimní mlha a existence velkého množství ledu na řece.
Jízdní řád - Září
Ram: 07:00 09:00 12:00 15:00 17:00
Banatska Palanka: 08:00 10:00 13:00 16:00 18:00
Jestli nás budou účtovat jako motocykl na 250ccm pak budeme platit jezdec + kolka = 450 DIN
Za Z6 možná budu platit jako za auto = 1000 DIN
Aktuální kurz je cca : 1 CZK (česká koruna) = 4.623 RSD (srbský dinár)
ten převoz budeme absolvovat jednou nebo dvakrát? Abych věděl, kolik si mám vzít.
Duffy píše:no já si myslím že klapne ta dodávka, ale raději mít něco v záloze než to řešit na poslední chvíli...ale večer byl u mě Bimbajs a Karel Honda by nám případně mohl půjčit plaťák, takže náhradní řešení máme..pokud bychom jeli s platem, tak bychom jeli s mým autem a Leoše bychom jen přiložili a pak zase vyložili....
spíš mě lehce děsí Leoši ten tvůj vlek, nebylo by tedy lepší, zkusit sehnat nějakej jinej lepší?
Duffy píše:Sounds like a plan
Jinak se mi podařilo získat další případný kontakt na půjčení plata (možná i zadarmo), takže si myslím že náhradní varianta je..... Karlovi cinkne Bimbajs, (ještě mu kvůli tomu zavolám) má na něj kontakt a přeci jen spolu dobře vychází
KankX píše:vim ze jsem pruserar, omlouvam se, ale kdybych neprekazel a naslo by se mistecko, vyrazil bych s vami aby vam tam nebylo smutno a aby vas nejaky prudic udrzoval trvale ve strehu...
nemam auto, varic ani spacak, za to mam fotak ))
Bimbajs píše:děláš dobře, pátrej pátrej! jak dopadnul čenč s dopravou???
Zpět na Archiv starších zahraničních akcí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků