Mrtvolka píše:Leoš mně kromě super vytištěných map někam posílal i link na náhled se zakreslenejma trasama... jsem si to vytisknul a někam založil... a jak je u mně zvykem už mám zase prd... teď jsem to tu přehrabal a nenašel
hrabej dál a poctivějc!
Mrtvolka píše:Leoš mně kromě super vytištěných map někam posílal i link na náhled se zakreslenejma trasama... jsem si to vytisknul a někam založil... a jak je u mně zvykem už mám zase prd... teď jsem to tu přehrabal a nenašel
Bimbajs píše:Mrtvolka píše:Leoš mně kromě super vytištěných map někam posílal i link na náhled se zakreslenejma trasama... jsem si to vytisknul a někam založil... a jak je u mně zvykem už mám zase prd... teď jsem to tu přehrabal a nenašel
hrabej dál a poctivějc!
Bimbajs píše:něco vydržíš, nééé?
Bimbajs píše:tak si vezmu jednu přední a jednu zadní, horší bude, jak ji vodrazit, pač ještě nemám tu reverzní tyč na vodrážení montajzny ňáký mám.
Bimbajs píše:to je guma z auta, kolkovou by si takhle neudělal, pač zevnitř disku jsou takový rantly, ale nevadí, něco vymyslim, nebo mi dojde tyč, jo a jak bude vypadat program čtvrtek, pátek, pač já taky musim někam odvést kolku a věci, aby se to naložilo, nerad bych byl jak na podzim, aby se na nás čekalo a kdosi mi to pak s ksichtěnim rád připomínal
Bimbajs píše:tak doufám, že s ti čekánim to nepadne zase na nás! skusim tu reverzní tyč udělat, mám to v hlavě, teda krom jinýho kanďák nikdo nechce? nevim tedy, jak daleko je pumpa a jestli se tam dá platit kartou nebo igelitmama
keeper píše:Dneska tu byl tlustoch i stribrnej a k adventure jidlu: shoda- objednat tak na tri jidla v terenu, prostridame s klobasama - Tlustochovo
vercajk: tlustoch - jeho bedna - mala velka gola + beznej cajk, vezmu neco navic, merak, knoty, lepeni, pasky, manzety, mazutelinu... atd
kanystry: mam jich dostatek, kdyby bylo treba, ale vzhledem k tomu, ze je ve vsi petrom puňpa, kde berou nase karty, petka na nosici by mohla stacit
Mrtvolka píše:Tak trička objednaná
Keeper - XXL
Bimbajs 2x - XXXL
Pája - XL
Tlusťoch - XXXL
Stříbrňák - XL
+ každý samolepku
Zpět na Archiv starších zahraničních akcí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků