Co bych tam dělal?? Vy tam budete mít partnery a já tam budu jak pátý kolo u vozu. A kdo by taky potom poslouchal až se třeba budete někde dohadovat. No uznej sám. .Bimbajs píše:pojeď taky nééé??? Pájo!
No usnesli jsme že bude brzy tma. Pač mění čas. POZOR. .Bimbajs píše:tak na čem jste se usnesli přecedo!
Paja píše:No usnesli jsme že bude brzy tma. Pač mění čas. POZOR. .
Paja píše:No usnesli jsme že bude brzy tma. Pač mění čas. POZOR. .Bimbajs píše:tak na čem jste se usnesli přecedo!
Mrtvolka píše:Neusnesli jsme se na ničem
Já jedu ... zítra sem hodím nějaký další info ... i když hrubý plán je výše...
Sraz dáme v pátek klasicky u zabitého...
ubytko je zamluvený .... box by měl být u merhautů
Mám tam taky sedacku,červenou rozkládací. POZOR MOJE.Bimbajs píše:Mrtvolka píše:Neusnesli jsme se na ničem
Jo dík za info ohledně boxu, to je paráda!
Paja píše:Mám tam taky sedacku,červenou rozkládací. POZOR MOJE.Bimbajs píše:Mrtvolka píše:Neusnesli jsme se na ničem
No žvýkačky jsou dobrý. Jsem se opravdu probudil. .Mrtvolka píše:Klucí dneska jsem byl u doktora všechno oběhaný zařízený ... zítra ještě provedu kontrolu provozních kapalin a hurááá uráááá jedééém
Ještě by jste se mohli domluvit kdo na cestu napeče a navaří ... Já vám zase vezmu ty výborný energy žvýkačky Bitters ... když Vám tak chutnaly
Mrtvolka píše:Paja píše:Mám tam taky sedacku,červenou rozkládací. POZOR MOJE.Bimbajs píše:Mrtvolka píše:Neusnesli jsme se na ničem
Tvl Pájo vysaď ty prášky ...
Bimbajs píše:Pájo, v tvym případě se nikdo ničemu nediví!!! jinak u nás budou na cestu bramboráky a něco sladkýho- jako u Merhautů to nebude, ale myslim, že jíst se to dá!!
Bimbajs píše:
Tak bramboráky nebudou!! došel česnek!! prej budou tousty, doufám, že tam bude dost bůčku!!
Zpět na Archiv starších zahraničních akcí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků