Paja píše:A já ho chci poznat. Určitě to bude dobrej společník . Tak jsem začal zbalenim. Tak že kolku ,Toaletak mám ostatní asi už máte. Hlavně benzín aby jste pro mě měli a do stanu si mě někdo vezme ne. Jo a chrapu a prdim. .
Paja píše:Vojto a co já a pojistka. Mám si ji zařídit sám????
Paja píše:Jo a jestě vezmu pro Bimbajse pulitrovku. On už bude vědět jakou. .
Mrtvolka píše:Paja píše:Jo a jestě vezmu pro Bimbajse pulitrovku. On už bude vědět jakou. .
Tak na to zapomeň kámo To jsem zatrhl hned po akci tak neriskuj
Mrtvolka píše:Cestovatele tady na našem malém hnojišti udělujeme idividuálně
Teď jsem ti ho tedy přiřadil... je to víceméně jak píše Pája ... dáváme až na vyjímky lidem co s námi jezdí... vyjímky jsou ti ostatní co už ho dostali co se třeba významně podílí na tvorbě webu a tak ( třeba Leoš ).
Bimbajs píše:Mrtvolka píše:Paja píše:Jo a jestě vezmu pro Bimbajse pulitrovku. On už bude vědět jakou. .
Tak na to zapomeň kámo To jsem zatrhl hned po akci tak neriskuj
seš na mě jak na cizího! já do tebe chlebem, ty do mě kamenem!!!
Paja píše:Jestě že jede BIMBAJS. Si myslím že si snima poradi. Když byl na chatě tak jsme sním měli 3 co dělat.
Mrtvolka píše:Tak ono to bude i dobrodružné :
http://www.mzv.cz/belgrade/cz/viza_a_ko ... ezona.html
Letní turistická sezóna
26.06.2013 / 09:08
V souvislosti se zahájením letošní turistické sezóny doporučujeme českým turistům při cestách po srbských silnicích (zvláště E75) věnovat zvýšenou pozornost svému okolí na všech odpočívadlech, včetně benzínových pump. S ohledem na možné riziko přepadení nedoporučujeme zastavovat a zdržovat se na opuštěných nebo nepřehledných místech či na takových místech případně přespávat v autech.
Kluci tedy tohle se mně začíná jevit jako značná komplikace :
Přihlašovací povinnost
18.07.2012 / 16:00
Všichni cizinci, kteří pobývají na území Srbska, se musí do 24 hodin přihlásit na příslušném oddělení srbské policie podle místa svého přechodného pobytu v zemi.
V případě, že budete ubytováni v hotelu, tuto povinnost za vás vyřídí ubytovací zařízení, ve všech ostatních případech (pobyt u příbuzných, známých apod.) vás musí přihlásit majitel nemovitosti, ve které budete bydlet během své návštěvy Srbska. Může tak učinit i bez vaší přítomnosti, ale k přihlášení bude potřebovat váš pas. Potvrzení o přihlášení k pobytu („Bílá karta“) je vydáváno bezplatně (s poplatkem ovšem počítejte v případě, že za Vás bude přihlašování k pobytu provádět některá z agentur s oprávněním k tomuto úkonu ). „Bílou kartu“ od Vás mohou během pobytu v Srbsku požadovat nejen hlídky městské a dopravní policie, ale i pasová kontrola při výstupu ze země.
Dle příslušného zákona může být nesplnění přihlášení cizince trestáno peněžní pokutou, která by měla být vyměřena vlastníkovi nemovitosti, nikoli u něj ubytovanému cizinci. V praxi ale náš zastupitelský úřad zaznamenal případy, kdy přestupkový soud ve zkráceném řízení vyměřil pokutu přímo českým občanům. V případě Vašeho ubytování v hotelu, či ubytovacím zařízení jiného podobného typu, proto doporučujeme též uschování dokladu o zaplacení ubytování minimálně do doby, než opustíte území Srbska.
Dále upozorňujeme na to, že formulářem „Bílá karta“ nemusejí disponovat všechna oddělení policie a budete si jej nuceni obstarat sami, v opačném případě nebude možné Vaše přihlášení realizovat. „Bílá karta“ je tiskopis, který prodávají specializovaná knihkupectví (např. Službeni glasnik), avšak v běžných otevíracích hodinách, resp. některé agentury (jeho cena je cca. 12 dinárů). Proto doporučujeme, abyste v dostatečném předstihu před svojí cestou kontaktovali majitele nemovitosti, v níž hodláte pobývat, a požádali jej, aby pro Vás tiskopis obstaral.
Před odjezdem se každý musí odhlásit. Pokud jste během svého pobytu ubytováni na více než jednom místě, máte povinnost tyto změny hlásit dle aktuálního stavu – opět vždy na místně příslušném oddělení policie.
Zpět na Archiv starších zahraničních akcí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník